Сканування фотоплівок, слайдів та фотографій

Залежно від подальшого використання зображень застосовується швидка оцифровка вузьких плівок на цифровій машині Fuji Frontier 355

У нашій лабораторії є сканера, здатні на високому рівні вирішувати завдання перекладу фотозображень в цифровий вигляд. Можливо сканування позитивної, кольоровий і чорно-білої негативної фотоплівки вузького (35-мм)

Скористайтеся можливістю оцифровки Ваших фотоархівів, збережіть їх і для майбутніх поколінь. Якість нашої продукції буде радувати Вас довгі роки

Ваші старі фотоплівки і слайди припадають пилом будинку, і у Вас немає часу або можливості розібратися з ними? Тільки уявіть, скільки пам’ятних і красивих спогадів зберігають ці знімки, що не роздруковувалися ніколи або роздруковувалися, але зберігаються десь в старих альбомах на полицях … Згодом ці фотографії втрачають колір, яскравість, і якість знімків помітно погіршується.

Відсканувавши фотографії, ви зможете відкоригувати їх на комп’ютері, при бажанні навіть роздрукувати заново, створити фотокнигу або повністю оновити сімейний альбом, зробивши подарунок собі і своїм близьким. А можна просто розкласти по папках і зберегти їх на жорсткому диску, звідки в будь-який момент можна дістати потрібну фотографію.

Скористайтеся можливістю оцифровки Ваших фотоархівів, збережіть їх і для майбутніх поколінь. Якість нашої продукції буде радувати Вас довгі роки.

У процесі сканування плівки та слайдів не тільки зчитується інформація з наданого оригіналу, але і виробляється оптимізація якісних показників. Так як плівки і слайди мають досить високою щільністю, для створення їх електронних копій недостатньо домашнього обладнання.

Для того щоб сканувати слайди та плівки з високою роздільною здатністю, необхідна коригування, пов’язане не тільки з усуненням дефектів, але і з придушенням зернистості.